Bijeenkomst camerabeveiliging

Op maandag 22 mei a.s. wordt in het gemeentehuis van Valkenswaard een informatiebijeenkomst gehouden over het project cameratoezicht Schaapsloop 1 en 2. Alle ondernemers en pandeigenaren van Schaapsloop 1 en 2 worden hiervoor uitgenodigd.

 

Cooperatie vergadering

Op maandag 22 mei wordt de eerste jaarvergadering van de Cooperatie georganiseerd. Leden van de Cooperatie worden hiervoor schriftelijk uitgenodigd.

 

POPhuis voor glasvezel geplaatst.

 

Op maandag 23 november heeft de aannemer het zogenaamde POP huis geplaatst. Dit huisje wordt het hart van onze glasvezelverbinding. Hier komen alle aansluitingen bij elkaar en vindt de connectie naar de buitenwereld plaats. Het hekwerk rond het POP huis is geplaatst door MCM metaal, een ondernemer gevestigd op de Schaapsloop.

 

Coöperatiebestuur zit niet stil.

De afgelopen weken heeft de cooperatie een stukje grond aangekocht voor het plaatsen van het hart van ons netwerk, het zogenaamde POP huis. Deze grond ligt bij de kruising randweg-Zeelberg. Het aankopen van dit stukje grond bleek aanzienlijk goedkoper dan de jaarijkse kosten die op openbaar terrein zouden moeten worden betaald. 

 

 

2 november starten de graaf- en boorwerkzaamheden voor ons netwerk.

planning van de aannemer is rond. Alle deelnemende bedrijven krijgen via de mail de datum waarop de aansluiting van hun bedrijf gepland staat.

De oplevering staat nu gepland eind 1e kwartaal 2016.

 

Werkgroep maakt belofte waar

Voor de bouwvak vakantie zijn de werkzaamheden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk van start gegaan.

Aanleg glasvezelnetwerk van start

 

Coöperatie Bedrijvenparken Valkenswaard U.A. opgericht

Op woensdag 22 juli 2015 is de akte van oprichting Coöperatie Bedrijvenpark Valkenswaard U.A. bij de notaris gepasseerd. Dit was mogelijk omdat de financiering van het project helemaal rond was. Met de Cooperatie kan nu de formele opdracht aan de uitvoerder worden gegeven voor de aanvang van de werkzaamheden.

Akte oprichting Coöperatie passeert bij de notaris

 

Nieuwsbrieven

- Nieuwsbrief juni 2015
  Glasvezelnetwerk opgeleverd

-  Nieuwsbrief juli 2015
   Coöperatie Bedrijvenparken Valkenswaard U.A. opgericht.

-  Nieuwsbrief mei 2015
   Financiering & aanbesteding

-  Nieuwsbrief februari 2015:
   Update laatste stand van zaken