16 juni 2016

Op 16 juni is het netwerk gereed, getest en opgeleverd aan de Cooperatie Bedrijvenparken Valkenswaard U.A. Op 17 juni waren de eerste deelnemers al verbonden met dit supersnelle netwerk.

Door de opgelopen vertraging heeft het bestuur van de Cooperatie besloten de toegang tot het netwerk tot 1 juli 2016 gratis ter beschikking te stellen. Per 1 juli worden het vastrecht en de gekozen bandbreedte aan de deelnemers per kwartaal vooruit in rekening gebracht.

 

31 juli 2015: start werkzaamheden aannemer.

Op vrijdag 31 juli wordt door middel van het plaasten van bouwborden op de toegangswegen naar de Schaapsloop de eerste werkzaamheden uitgevoerd. Om 11.00 wordt door de waarnemend voorzitter van de Coöperatie het eerste bord onthuld. Alle deelnemers worden van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn bij het pand van HoLaPress Communicatie aan de Kluizerdijk 1 te Valkenswaard. (rotonde Maastrichterweg)

Voortgang

Door meerdere oorzaken konden wij u niet eerder van concrete informatie voorzien. Ondanks dat het netwerk fysiek voltooid is, gooit de realisatie van de rotonde aan De Vest – Europalaan en de hoofdaansluiting op de EFX in Eindhoven die de ontsluiting van het netwerk vormt roet in het eten. Inmiddels kunnen we melden dat de opleverdatum voorlopig gesteld is op 1 juni 2016.