Professionele infrastructuur

Op bedrijvenpark de Schaapsloop is door de Coöperatie een modern en hoogwaardig glasvezelnetwerk gerealiseerd. De opzet is dusdanig dat de kans op uitval tot een minimum beperkt blijft. Het gehele netwerk wordt volcontinu gemonitord zodat eventuele calamiteiten snel kunnen worden opgevangen.
 
Deelnemers dienen zelf een contract af te sluiten met een van de dienstenleveranciers.

 

Snelheid

Met Glasvezel is op de Schaapsloop een internet snelheid tot 200Mbit te behalen (afhankelijk van het abonnement).  Dit in contrast met ADSL, waarbij u slechtst een maximale snelheid van +/- 12Mbit kunt bereiken. Er zijn ook bijzondere aansluitingen mogelijk, zoals 1 Gbps, dark fiber en black fiber. Neem contact op met Glasvezel Schaapsloop voor een aansluiting op maat. De door u gekozen snelheid is gegarandeerd. Door de opbouw van het netwerk is de zogenaamde "overboeking"  op uw verbinding niet mogelijk.  

Mogelijkheden

Ons glasvezelnetwerk is supersnel en levert zuivere bandbreedte, hierdoor ontstaan er voor de aangesloten bedrijven vele nieuwe en innovatieve mogelijkheden, zoals: VOIP (telefonie via internet), video-conferencing, supersnel internet, serverhosting, digitale facturen, RFID oplossingen, delen van CAD tekeningen, etc. Het open karakter van ons glasvezelnetwerk maakt het bovendien mogelijk allerlei digitale breedbandige diensten van diverse leveranciers af te nemen.  

 

Diensten

Drie leveranciers geselecteerd die hun diensten aanbieden op het galsvezelnetwerk.

          

 

Installatie

Niet zelf installeren, dan bevelen wij u aan: 

Cube-IT Leenderweg 95 Valkenswaard 040-8800630 
Hedo Pro Burg. Van Hoofflaan 95a Veldhoven 040-2300700 
OBI Automatisering De Hooge Akker 10b Eindhoven 040-2620999